Aksesuvarlar

LG’den dünyanın ilk 21:9 Curved IPS monitörü

IFA 2014 FUARI – LG Electronics, Berlin’de düzenlenecek IFA 2014’te en yeni 21:9 Curved IPS Ultra Wide monitörüyle birlikte birçok yeni ve iddialı monitör modelini de görücüye çıkartacak. Dünyada ilk kez Curved IPS ekran ile 21:9 görüntü oranını bir arada sunan 34 inçlik monitör, aynı zamanda mükemmel görüntü kalitesi ve oldukça kolay bağlantı özellikleri de sağlıyor.

LG Curved UltraWide Monitör
LG 21:9 Curved IPS UltraWide Monitör
LG’nin yeni amiral gemisi IPS 21:9 Curved UltraWide Monitör hem profesyonel kullanıcılar hem de ev eğlencesi meraklılarının ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. 21:9 oranındaki ekran görüntüsü ve monitöre eklenen zarif bir kavis ile LG Electronics kullanıcılara çok daha kapsayıcı bir izleme deneyimi sunuyor. 3440×1440 piksel çözünürlüklü QuadHD ekranı sayesinde dijital fotoğrafçılar ve film yapımcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak detayda görüntü sağlayabiliyor.

LG UltraWide Monitörler
Hem PC hem de MAC bilgisayarlarla uyumlu olan LG 34UC97 monitör, USB 3.0’dan dört kat hızlı veri transferi yapabilen Thunderbolt 2 bağlantı noktası ve çoklu cihaz bağlantısı özelliğiyle oldukça kolay şekilde yoğun grafikleri ve videoları görüntüleyebiliyor. Aynı zamanda MAXX AUDIO ve 7W Stereo hoparlörleri sayesinde her frekansta üstün bir ses performansı sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir