Dizüstü Bilgisayarlar

Asus BU400 Ultrabook

ASUS UltrabookASUS PRO Serisi BU400 Ultrabook 1,64 kg ağırlığıyla ince, hafif ve şık bir ürün olmanın yanı sıra karbonla güçlendirilmiş yapısı dahil olmak sağlamlığı artırılmış bir şekilde geliyor. Ayrıca verimliliği yüksek seviyelere taşıyan opsiyonel NVIDIA NVS 5200M iş grafikleri gibi özellikleri barındırıyor ve verinin zarar görmesini engelleyen anti-şok sabit disk ile ASUS’un kalite garanti testinden geçiyor.

Sadece 1,64 kg olan ağırlığının yanı sıra daha yüksek bir dayanım gücü için ASUS anti-şok sabit disk koruma ve LCD kaplamayla güçlendirilmiş karbon konstrüksiyona sahip. Duyarlı klavyesi ve akıllı touchpad’inin yanı sıra mevcut bir opsiyonel dokunmatik ekran ile kullanıcı rahatlığı sağlanmış oluyor.

ASUS BU400 Ultrabook kişiye özel şifreli depolama, TPM ve Intel Anti-Theft teknolojisi gibi güvenlik ve yönetim özelliklerini bir araya getirerek kullanıcılara, yeni Ultrabook cihaz sınıfının avantajlarının yanı sıra, bir iş bilgisayarının dayanıklılığını ve uzun ömrünü sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir