Cep Telefonları

Samsung Galaxy Young Android telefon

Samsung Galaxy Young
Ergonomik tarzı ve net çizgili tasarımıyla Samsung Galaxy Young akıllı telefon ele rahat oturan konforlu bir grip bölümüne sahip. Galaxy Young şık tasarımının yanı sıra dijital fotoğrafları ve multimedya içerik ile mesajları keyifle izleme imkanı sunan 3.27 inç / 83 mm büyüklüğündeki tamamen dokunmatik özellikli HVGA ekrana sahip.

Cihazın iki SIM kartlı versiyonu telefonseverlere iki farklı telefon hattını tek bir telefonda kullanma konfor ve kolaylığı getiriyor. Samsung Galaxy Young akıllı telefon Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışıyor. Kullanıcı dostu özelliklere sahip olan Samsung Galaxy Young ihtiyacı olan gücü 1 GHz kapasiteli işlemciden alıyor. Samsung’un yeni Galaxy cep telefonu Motion UI kullanıcı arayüzü sayesinde telefon sahibinin hareketlerini anlayarak buna göre davranabiliyor.

Samsung Galaxy Young akıllı telefon telefonseverlerin belgelerine diledikleri her yerden erişebilmelerine olanak tanıyan Dropbox desteği ile birlikte geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir