Akıllı Telefonlar

Nokia Lumia 520 akıllı telefon

Nokia Lumia 520

Nokia, 2013 Mobil Dünya Kongresi’nde Lumia serisinin yeni modeli Nokia Lumia 520 akıllı telefonu tanıttı. Üst seviye smartphone’larda rastladığımız özellikleriyle Nokia Lumia 520 cep telefonu Nokia’nın en hesaplı ve ekonomik Windows Phone 8 akıllı telefonu olma özeliği taşıyor.

Lumia 520

Nokia Lumia 520’nin 5 megapiksel çözünürlüklü ve otofokuslu dijital kamerası Nokia’nın dijital kamera lensleri ile fotoğraf çekimleri keyifli hale getiriyor. Akıllı Çekim özelliğine sahip olan Nokia Lumia 520 cep telefonu tek bir dokunuş ile farklı grup çekimler gerçekleştirdikten sonra bunlar arasından en iyisini seçebilme özgürlüğü getiriyor. 8 GB dahili belleğe sahip olan Nokia Lumia 520 cep telefonunun hafızası microSD kartlar ile ekstra 64 GB daha genişletilebiliyor.

Nokia Lumia 520 cep telefonu

Nokia Lumia 920 ve Lumia 820 modelleri ile aynı üstün dokunmatik özelliklere ve teknolojilere sahip ilk ekonomik akıllı telefon modeli olan Nokia Lumia 520 cep telefonunun ekranında parmakların yanı sıra tırnak ucu, anahtar ve hatta eldiven ile dahi işlem yapmak olanaklı.

Lumia 920 modeli ile aynı kamera lensine sahip olan Nokia Lumia 520 cep telefonu kutusundan bağlantıda değilken dahi müzik dinleme keyfi sunan ücretsiz müzik servisi Nokia Music özelliğiyle çıkıyor. 1 GHz gücünde çift çekirdek işlemcisi bulunan Nokia Lumia 520 4 inç büyüklüğünde süper hassasiyette dokunmatik ekrana sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir