Cep Telefonları

Samsung Galaxy Fame Android telefon

Samsung Galaxy Fame

Yeni Samsung Galaxy Fame cep telefonu şık tasarım çizgileriyle sade ve güçlü kulanım özellikleriyle performansı bir arada sunuyor. Telefonseverler Galaxy Fame cep telefonunun 5 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ile günlük çekimlerini kaliteli görüntülerle gerçekleştirebiliyorlar.

Çift SIM kartlı Samsung Galaxy Fame akıllı telefon da iki farklı telefon numarasını bir arada kullanma ve iş ile kişisel yaşamı ayırabilme imkanı tanıyor. Samsung Galaxy Fame cep telefonunun Hibrit Dual SIM fonksiyonu bir SIM kart üzerinden aramalara cevap verirken diğer SIM kart üzerinden de 3G verileri alma imkanı sunuyor.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan Galaxy Fame akıllı telefon uygulamalar arasında akıcı geçişlere imkan sunarken ana ekranın çok daha kolay şekilde özelleştirilebilmesine ve kişiselleştirilebilmesine olanak veriyor. Bluetooth 4.0 bağlantı desteği sunan Samsung Galaxy Fame smartphone cep telefonu aynı zamanda NFC Yakın Saha İletişim Teknolojisine de sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir