Otomobiller

Mercedes F 015 geleceğin sürücüsüz otomobili

Mercedes F 015

Mercedes, çarpıcı tasarım çizgilerine sahip yeni modeli F 015 ile otomatik sürücüsüz otomobillerin geleceğini gözler önüne seriyor.

Mercedes F 015 sürücüsüz otomobil

Mercedes F 015 sürücüsüz otomobil
Son derece değişik ve göz alıcı bir tasarımıyla F 015 adeta bir oturma odası konforunda iç yapısı ile dikkat çekiyor. Mercedes F 015 otomobilin içinde oturan dört yolcu da çevrelerindeki dijital ekranlar sayesinde bir eğlence ortamının keyfinde çalışabiliyorlar.

Fütüristik teknoloji konseptlerinin bir temsilcisi olan Mercedes F 015 sürücüsüz otomobilde yolcuları altı adet yüksek çözünürlüklü ekran çevreliyor. Bu ekranlar otomobile ve yan panellere entegre edilmiş durumda. Ekranlar dokunmatik olarak, hareketlerle ve göz takip sistemi ile kontrol edilebiliyor.

Mercedes F 015 geleceğin sürücüsüz otomobili

Mercedes F 015, geleceğin fütüristik sürücüsüz otomobillerinde direksiyonun ortadan kalkacağını düşünenleri yanıltıyor. Büyük ihtimal gelecekte de manuel otomobil sürme keyfinin terk edilmeyeceği öngörülmüş. F 015 sürücüsüz otomobilin iç yapısında ceviz ağacı, metal, cam ve buz beyazı Napa deri malzeme kullanılmış.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir