Evcil Hayvanlar

Köpekler için interaktif oyuncak kemik

Evinde köpek besleyen çalışanlar için evcil hayvanlarının gündüz yalnız kalması sıkıntılı bir durumdur. Eve döndüklerinde köpeklerinin onları nasıl karşıladığına bakmak bile bunu anlamaya yetecektir. Wickedbone interaktif oyuncak kemik evde köpeği yalnız kalanlar için bir çözüm getiriyor.

Köpeklerin çiğnemesine karşı dayanıklı, şarj edilebilir bir oyuncak olan Wickedbone tıpkı bir kemik görüntüsüne sahip. Her iki yuvarlak ucu adeta birer tekerlek gibi hareket edebilir şekilde tasarlanan Wickedbone oyuncak kemik evin içerisinde dolaşarak köpeği oyalayabiliyor.

Wickedbone oyuncak kemik interaktif modunda evde kalan köpek ile etkileşimli biçimde oynayabilirken uzaktan kumanda modunda ise akıllı telefon üzerinden mobil uygulama ile kullanıcı tarafından kontrol edilebiliyor.

Dokuz farklı seçenekle hareket edebilen ve etkileşimli davranabilen Wickedbone oyuncak kemik evde yalnız kalan köpeklerin gün içinde hareket ederek sağlıklı kalmalarına da yardım ediyor. Köpek evin içerisinde koştuğunda Wickedbone oyuncak kemik de onun peşinde koşuyor, köpek kovaladığında ise çevresinde dönerek ve kaçarak takip etmesini sağlıyor.

Köpeğin ilgi göstermediği durumlarda da kışkırtıcı hareketler yaparak oyuna dahil olmasına imkan veriyor. Duygusal bir sisteme sahip olan Wickedbone oyuncak kemik farklı durumlara göre değişik davranışlarda bulunacak şekilde tasarlanmış.

Dayanıklı ve güvenli bir tasarıma sahip olan Wickedbone interaktif oyuncak kemik kolaylıkla temizlenebiliyor. Ayrılabilen parçaları ve koruyucu yapısı sayesinde interaktif oyuncak kemiği temizlemek son derece pratik ve kolay.

Bluetooth üzerinden akıllı telefona bağlanan Wickedbone oyuncak kemik cep telefonu Android ve iOS seçenekleri sunan uygulaması aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Micro USB bağlantı ile kolayca şarj edilebilen Wickedbone oyuncak kemik 1 saat için şarj olabiliyor ve 4 saatlik bir interaktif oynama ve 3 ay uyku modu süresi sunuyor.

Köpekler için tasarlanmış Wickedbone interaktif oyuncak kemiği Amazon üzerinden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir