Aksesuvarlar

Hem masa lambası hem intreaktif projektör

Bilgisayarlı projektör işlevi gören Lumi masa lambası geleceğin ürünlerinden. Aynı zamanda hem bir masa lambası gibi de kullanılabilen Lumi dahili bilgisayarı ve projektör özelliği sayesinde yüzeylerde kızılötesi dokunmatik işlem yapılabilmesine olanak tanıyor.

Masa üstü gibi dar ortamlarda 20 inç dokunmatik ekran, duvar gibi geniş yüzeylerde ise 80 inç büyüklüğünde görüntü yansıtabilen Lumi masa lambası ile son derece geniş bir yelpazede kullanım imkanı doğuyor.

BIOSlab tasarımı Lumi masa lambası bilgisayarların yaşam ortamlarımıza farklı formlarda girmesinin güzel bir örneği. Masa lambası işlevi gören Lumi ile okuma modunda 5.000K ve dinlenme modunda ise 2.700K renk sıcaklığında farklı ışıklar elde edilebiliyor.

Lumi masa lambası her yüzeye yansıtılabilen görüntü sayesinde dokunmatik işlemler yapılmasını sağlayarak uygulamalar sayesinde yüzeyde çizim yapmak, interaktif işlemler uygulamak ve örneğin piyano tuşlarını dokunmatik olarak kullanma olanağı verebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir