Aksesuvarlar

Huawei TalkBand N1 spor ve müzik tutkunları için

Huawei TalkBand N1Huawei, Mobil Dünya Kongresi 2015 etkinliğinde en güncel giyilebilir teknoloji ürünlerinden TalkBand N1’i teknoloji dünyasının beğenisine sundu. Huawei TalkBand N1, 1.000 MP3 formatında şarkı saklama kapasitesine sahip 4GB dâhili MP3 belleği, Blueetooth arama ve sportif faaliyetleri takip etme özellikleriyle sektörün ilk Hi-Fi stereo + Bluetooth kulaklığı olma özelliğine sahip.

TalkBand N1TalkBand N1, Chamber Tuning özelliği sayesinde kullanıcılara en son teknolojiye sahip kulaklıklarla benzer şekilde bir profesyonel ses kalitesi sunuyor. TalkBand N1, aynı zamanda sağlık ve spor faaliyetleri açısından adım sayma, mesafe hesaplama, kalori takibi ve daha pek çok fonksiyonu tüketicinin kullanımına sunuyor. Cihaz, bunlara ilaveten arama geldiğinde arayanın ismini veya telefon numarasını yayınlama işlevine de sahip.

Yalnızca 18 gram ağırlığında olan TalkBand N1 akıllı bileklik kullanıcı dostu yapısının yanı sıra, toza ve suya dayanıklılık için IP54 standartlarına sahip. Böylece aktif kullanıcılar için kulaklıkların ter önleyici bir özelliğe sahip olmasını sağlıyor.

Ek olarak manyetik kulaklık tasarımı, TalkBand N1’i kullanışlı bir kulaklıktan, modaya uygun bir kolye aksesuarına dönüştürüyor. TalkBand N1, gümüş, gri ve kırmızı olmak üzere üç şık renkte piyasaya sürüldü.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir