Aksesuvarlar

SanDisk iXpand ile iPhone ve iPad için ek depolama alanı

SanDisk, birçok kullanıcının beklentisini gerçeğe dönüştürecek bir yeniliğe imza attı. SanDisk’in iPhone ve iPad cihazlar için özel olarak geliştirdiği iXpand flash sürücüsü film rulosunu otomatik olarak yedekliyor ve popüler formatlardaki videoları doğrudan sürücüden izlemeyi sağlıyor. iXpand, esnek bir Lightning konektörünün yanı sıra Mac bilgisayara veya kişisel bilgisayara takmak için bir USB 3.0 konektörüne sahip.

SanDisk iXpand

SanDisk iXpand özellikleri
SanDisk’in geliştirdiği iPhone ve iPad cihazlarıyla uyumlu flash sürücüsü 16 GB’tan 128 GB’a kadar depolama imkanı ve USB 3.0 desteği sunan iXpand satışa sunuluyor. iXpand ile kullanıcılar çektikleri video ve fotoğrafları, iPhone ve iPad’leri yerine doğrudan sürücü üzerinde kaydederek anında telefonlarında daha fazla alan kazanıyor.

iXpand

Metal tasarıma sahip, SanDisk iXpand Flash Drive, yaklaşık olarak 5 gram ağırlığında. Biri USB 3.0 biri ise Lightning olmak üzere iki çıkış bulunduran iXpand Flash Drive’in asıl yeteneği ise iPhone ve iPad’lere bağlanabilmesi. iOS için mevcut olan SanDisk iXpand uygulaması sayesinde iOS cihazlara hem dosya aktarımı hem yedekleme yapma yeteneklerine kavuşan SanDisk iXpand Flash Drive, aynı zamanda medya da oynatabiliyor.

SanDisk iXpand fiyatı
Günümüz video formatlarını destekleyen cihaz, altyazı desteğine de sahip. SanDisk iXpand flash sürücü n11 internet sitesinde 16 GB 129 TL, 32 GB 175 TL, 64 GB 249 TL ve 128 GB 389 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir