Aksesuvarlar

Ttec EasyCharge cep telefonu şarj cihazları

Ttec taşınabilir şarj cihazları

Her yerde rahatlıkla kullanılabilen Ttec EasyCharge Smart MFi ve EasyCharge Smart şarj cihazları prizlere bağlı kalmadan hayatı kolaylaştırıyor. Ttec’in Smart MFi ve Smart modellerinde yüzde 300’e kadar şarj kapasitesi ve 5 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Akıllı telefon, tablet ve daha birçok farklı dijital cihazı şarj edebilen Ttec EasyCharge Smart ve EasyCharge Smart MFi modelleri ürünün saklı bölmesinde yer alan micro USB veya Apple lightening kabloları ile kablo taşıma sorununu da ortadan kaldırıyor.

Ttec EasyCharge şarj cihazlarıİki telefonu aynı anda şarj edebilme özelliği
EasyCharge ailesinin ambalajlarında yer alan resmi MFi ibaresi, Apple’ın Ttec ürünlerini onayladığını anlamına geliyor. İki cihazı aynı anda şarj edebilme özelliğine sahip olan EasyCharge Smart MFi ve Smart’ın ne kadar pil ömrü kaldığını öğrenmek de çok kolay. Ttec’in patentli teknolojisi olan, EasyCharge serisinde yer alan LED piller, bataryanın doluluk durumunu görmeyi mümkün kılıyor. Batarya durumunu öğrenmek için ürünü bir kez sallamak yeterli oluyor.

Ttec EasyCharge şarj cihazı fiyatları
Ttec EasyCharge Smart MFi taşınabilir şarj cihazının fiyatı 169,90 TL ve EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazının satış fiyatı da 129,89 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir