Aksesuvarlar

Nikon’un en yeni ve güçlü objektifi Nikkor Z 400

Nikkor Z 400 telefoto objektifNikkor Z ailesine katılan ilk S-line telefoto prime objektif olan yeni model; profesyonel spor, vahşi yaşam ve doğa, fotoğrafçıları için yeni olanaklar sunuyor. Netlemeyi, görüntü netliğini ve uyarlama kabiliyetini bir üst seviyeye taşıyan yeni inovatif teknolojiyle donatılmış olan NikkorZ 400mm objektif, çekim için gereken her şeyi sağlıyor.

Nikon, dahili teleobjektif dönüştürücüye sahip yeni tam çerçeveli süper telefoto prime objektif modeli olan Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S ile devrim yaratıyor. Nikon’un en yeni ve en güçlü objektifi Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S Türkiye’de satışa sunuluyor.

Nikkor Z objektifFotoğrafçıların hayatlarını kolaylaştırmak üzere tasarlanan objektif, hızlı f/2.8’lik diyafram açıklığı ve üst düzey AF performansı ile spor, vahşi yaşam ve doğa fotoğrafçıları için kusursuz bir deneyim sunuyor. Nikon’un yeni objektifi ister 400 mm’de isterse dahili 1,4 kat teleobjektif dönüştürücü özelliği etkinken, 560 mm’de çekim yapılsa bile görüntü kalitesini koruyor.

Daha hızlı ve daha sessiz Nikkor objektif
Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S, Nikon’un optik ABS kodlayıcıya sahip yeni Silky Swift Ses Bobini Motoru (VCM) netleme sisteminin kullanıldığı ilk Z serisi objektifi. Otomatik netleme, konuya nokta atışı çekim ve izleme olanağı tanıması sebebiyle daha hızlı ve daha sessiz çekim imkanı sunan objektif, fotoğrafçılara nerede olurlarsa olsunlar görüntüleri yakalama şansı veriyor.

Nikkor Z 400 objektifNikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S, aynı zamanda Nikkor geçmişindeki en yüksek yansıma önleme performansını sunan, Nikon’un yeni Meso Amorphous Kaplamasına sahip ilk Z serisi objektifi. Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S’nin nano parçacıklardan daha küçük parçalar kullanılarak tasarlanan yeni kaplaması, gölgelenme parlamayı en aza indirerek, çekim esnasında birden fazla ışık kaynağı kullanılsa bile netliğin mükemmel olmasını sağlıyor.

Fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S’nin dahili 1,4 kat teleobjektif dönüştürücü özelliği ile İhtiyaç duyulan her anda menzili 560 mm’ye kadar genişletilebiliyor. Çekim yaparken duruşu değiştirmeden ve gözler vizörden ayrılmadan teleobjektif dönüştürücüyü devreye almak için objektifin sağ tarafındaki düğmeye bir kez dokunmak yeterli oluyor.

Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S, en hareketli çekimlerde bile yön veya hızdaki değişikliklere anında tepki veriyor ve yüksek netlik sunuyor. Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S’nin sahip olduğu mükemmel AF, konuya nokta atışı çekim olanağı ve izleme özelliği ile olağanüstü hızlı otomatik netleme sağlıyor. f/2,8’lik maksimum diyafram açıklığı deklanşör hızları, alan derinliği ve güzelce yuvarlatılmış bokeh ile güçlü bir görüntü kalitesi sunan Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S, objektif içi titreşim azaltma özelliği ile çekim yaparken bile 5,5 duraklama avantajı sağlıyor. Objektif Z 9 ile eşleştirildiğinde Senkro VR özelliği kullanılabiliyor.

Telefoto objektifin kullanımını kolaylaştıran en önemli özellik etkileyici derecede hafif bir yapıya da sahip olması. Sağlam ve mükemmel dengelenmiş objektif, tüm hareketli parçaların etrafını tamamen kapatıyor. Daha dengeli çalışma için ağırlık merkezi arkaya doğru olan Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S’nin kontrolleri, objektifin FN halkasına işlevler atamak da dâhil olmak üzere her durumda mükemmel ayarlama için özelleştirilebiliyor. Ergonomik yapısıyla dikkat çeken Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S, Fn düğmelerine, netleme halkasına, sessiz kontrol halkasına ve Fn halkasına çeşitli işlevler atama imkanı sunarak hayatı kolaylaştırıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir