Aksesuvarlar

Lenovo Vibe Band ile akıllı saat ve sağlık takip cihazı bir arada

Lenovo Vibe Band

Lenovo’nun giyilebilir teknoloji alanındaki ilk modeli olan Vibe Band, akıllı saat ile sağlık takip cihazı arasında bir ürün.

Sugeçirmez özellikli e-mürekkep ekranı ile yansımasız görüntü sunan Lenovo Vibe Band bir haftayı bulan şarj süresi eşliğinde kullanıcının adımların sayma, yaktığı kalorileri ölçme ve çeşitli uyarı ve bildirimleri görüntüleme gibi işlevleri yerine getiriyor. Vibe Band’in ekranda görüntülediği karakter sayısı 150 ile sınırlı.

Vibe Band

Vibe Band diğer akıllı saatlerden farklı ekran yapısı
Hafif bir gövdeye sahip olan Vibe Band kullanıcını bileğini daha iyi kavraması amacıyla, piyasada mevcut diğer akıllı saat modellerine kıyasla daha yuvarlak bir tasarıma sahip. Ayrıca uzun ve dar olan olan 1.43 inç ölçülerindeki 296 x 128 piksel çözünürlüklü ekran yapısı da yuvarlak yüzlü diğer akıllı saatlerden farklı bir görüntü sergiliyor.

Lenovo Vibe Band satış fiyatı
Android ve iOS işletim sistemi seçenekleri ile nisan ayından itibaren satışa sunulacak olan Lenovo Vibe Band akıllı saat & sağlık takip cihazı fiyatı 89 Dolar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir