Dizüstü Bilgisayarlar

Katlanabilir OLED ekranlı Asus Zenbook dizüstü bilgisayar

Katlanabilir ekranlı Asus bilgisayarMobil ürünlerde katlanabilir ekran özelliği gittikçe daha fazla karşımıza çıkıyor. Ve artık bu teknoloji akıllı telefon ve tabletler de sınırlı değil. Daha önceki haberlerimizde de sözünü ettiğimiz katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar modellerinin sayısı da artmaya devam ediyor. Asus da katlanabilir ekranlı Zenbook dizüstü bilgisayarını CES 2022 Fuarı’nda sergiledi.

Asus daha önce de katlanabilir ekranlı bir laptop modeli ile karşımıza çıkmıştı ancak o ürünün ekranı sadece 13.3 inç büyüklüğündeydi. Yeni Asus Zenbook dizüstü bilgisayar ise 17 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip. Katlanmadığı zaman 17.3 inç büyüklüğünde olan bu OLED ekran katlandığında ise iki adet 12.5 inç büyüklüğünde ekran görüntüsü sunuyor.

Katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarMagnezyum alaşımlı gövdeye sahip olan yeni Asus Zenbook dizüstü bilgisayarın katlanabilir ekranı son derece esnek kullanım olanakları sunuyor. Cihazı ekranı katlanmadan büyük bir hepsi bire arada bilgisayar olarak kullanabildiğiniz gibi iki ekran halinde ve alttaki ekranı sanal klavye şeklinde de kullanabiliyorsunuz. Ekranı ikiye katlayarak kitap gibi kullanabilir veya katlamadan tablet şeklinde yararlanabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir