Dizüstü Bilgisayarlar

Lenovo katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar

Lenovo’dan dünyanın ilk katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı. Akıllı telefonlarda görmeye başladığımız katlanabil ekran teknolojisi artık dizüstü bilgisayarlarda. Lenovo’nun prototip modeli büyük ekranlı bir laptop ve tablet gibi farklı çeşitlerde kullanılabiliyor.

Henüz model adı belli olmayan katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarın ThinkPad X1 ürün ailesinin üyesi olması bekleniyor. Tam açılmış hali ile 13 in ç ekranlı bir laptopu andıran cihazın OLED ekranı 2K çözünürlüğe sahip.

4:3 görüntü boyutuna sahip olan Lenovo katlanabilir ekranlı laptopun tüm gün kullanım sunan batarya ömrü ve USB-C girişleri bulunuyor. Katlanabilir ekranın alt kısmını dokunmatik klavye şeklinde tercih edilerek cihaz masaüstünde de normal bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor.

Esnek tasarımı ile son derece geniş kullanım olanakları sunan katlanabilir ekranlı Lenovo dizüstü bilgisayarın 2020’den önce piyasaya sunulması beklenmiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

1 Yorum

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir