Aksesuvarlar

Razer Fossil akıllı saat

Razer Fossil akıllı saatDizüstü bilgisayarları ile tanıdığımız Razer sınırlı sayıda ürettiği akıllı saat modeli ile yeni bir alana da adım attı. Sınırlı üretim Razer Fossil Gen 6 Smartwatch CES 2022 Fuarı’nda firmanın standında ziyaretçilerle buluştu.

Saat üreticisi Fossil ile işbirliği çerçevesinde ortaya çıkan Razer Fossil akıllı saat siyah ve parlak yeşil kayış seçeneklerinin yanı sıra 326ppi çözünürlükte üç farklı özel Razer dairesel kadran tasarımı seçeneği de sunuyor: Analog, tekst ve dijital.

Fossil Gen 6 platformu üzerinde geliştirilen Razer akıllı saat Snapdragon Wear 4100+ işlemcisi ile üstün bir performans sergiliyor. Uygulamalar hızla yüklenirken akıllı saat genel kullanımda iyi bir güç tasarrufu performansı sunuyor ve Google Wear OS işletim sistemi ile çalışıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir