Aksesuvarlar

Lego meraklıları için waffle makinesi

Lego waffle makinesiYemek yerken genelde anne babalar çocuklarını yemekleri ile oynamamaları için uyarır. Ancak bu durum yeni bir waffle makinesi ile değişecek gibi görünüyor. CucinaPro tarafından tasarlanan waffle makinesi Lego şeklinde waffle’lar pişirilerek bu parçalarla eğlenceli anlar geçirmenizi sağlıyor.

Lego waffleCucinaPro tasarımı Lego waffle makinesi, tek bir büyük parça waffle yerine daha küçük parçalar haline Lego tarzında waffle’lar üreterek kahvaltılara yeni bir bakış açısı getiriyor. Waffle makinesinin pişirme işlemini gerçekleştiren alt ve üst kısımları Lego parçalarının şeklinde tasarlanmış.

Lego şeklinde waffle makinesiWaffle makinesi tek bir seferde 14 farklı şekilde Lego tarzı parçalar pişirebiliyor. CucinaPro Lego waffle makinesi 2 adet Lego tarzı servis tabağı ile birlikte geliyor. Pişirilmiş olan Lego waffle parçaları Lego yuvasına sahip bu tabaklara kolaylıkla monte edilebiliyor. Tabağın yan tarafındaki ise waffle ile beraber yiyeceğiniz bal, reçel ve benzeri malzeme için tasarlanmış iki hazne bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir