Fotoğraf Makineleri

Üç değişik çözünürlük sunan Leica M11 fotoğraf makinesi

Leica M11 fotoğraf makinesiLeica retro tasarımlı M rangefinder serisinin yeni modeli M11 fotoğraf makinesini tanıttı. Leica’nın yeni Triple Resolution Teknolojisine sahip M11 dijital fotoğraf makinesi 60, 36 ve 18 megapiksel çözünürlük seçenekleriyle RAW ve JPEG formatta çekim yapma esnekliği sunuyor.

Leica M11M serisinin genel görünümünü koruyan ancak yepyeni bir sensör teknolojisine sahip olan Leica M11 dijital fotoğraf makinesinde yüksek çözünürlükte bir dokunmatik panele, yüksek kapasiteli bataryaya ve dahili hafızaya yer verilmiş.

Leica M11 dijital fotoğraf makinesi yeni 60 megapiksel çözünürlüklü ve arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörüne ve Triple Resolution teknolojisine olanak tanıyan Maestro III görüntü işleme motoruna sahip. Fotoğraf meraklıları yeni Triple Resolution Teknolojisi sayesinde RAW veya JPEG formatlarında 60, 36 veya 18 megapiksel çözünürlük seçeneklerinden biri ile çekim yapabiliyorlar.

M11 dijital fotoğraf makinesiTüm bu seçeneklerin getirdiği esneklikler sayesinde ihtiyaca ve arzuya göre çok yüksek çözünürlükte, çok yüksek çekim hızlarında veya uzun çekim zamanı aralıklarında kayıt yapabilmek olanaklı hale geliyor. Cihazın diğer özellikleri arasında 15 adım dinamik alan, ISO 64 – 50.000 ışık hassasiyet değer aralığı ve 1/16.000 saniye çekim hızı yer alıyor.

1.8x dijital zuma sahip Leica M11 fotoğraf makinesinde 64 GB o dahili belleğe ve harici bellek için de hafıza kartı yuvasına yer verilmiş. Elektronik vizör kullanılmayan M11’de yer verilen Visoflex 2 EVF vizör sayesinde 90 derece açılı görüntü elde etmek mümkün. Leica M11 satış fiyatı 8.995 USD olarak belirlenmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir