Dizüstü Bilgisayarlar

İki ekranlı dizüstü bilgisayar Lenovo ThinkBook Gen 3

İki ekranlı dizüstü bilgisayarGörünen o ki Lenovo, iki ekranın bir ekrandan daha iyi olduğuna inanıyor. Zira firma bu düşüncesini pratiğe döken sıra dışı ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni Lenovo dizüstü bilgisayar modellerinde klavyenin yan kısmında ikinci bir ekran kullanıcıya esnek kullanım olanakları sunuyor.

İki ekranlı bilgisayarÜretici firmaların en son model ve ilgi çekici ürünlerini tanıttığı CES Fuarı’nda bu sene diğer teknoloji firmaları gibi Lenovo da yer alıyordu. Tanıtılan yeni ürünler arasında yeni dizüstü bilgisayar modelleri de var ancak Lenovo’nun yeni modeli benzerlerinden hemen ayırt edilen bir özelliğe sahip. Klavye bölümünde ikinci bir ekrana sahip olan Lenovo ThinkBook Gen 3 dizüstü bilgisayar oldukça farklı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Daha önce de katlanabilen ekranlı laptop modeli ile dikkatleri üzerine çeken Lenovo’nun yeni dizüstü bilgisayarı Lenovo ThinkBook Gen 3’ün klavye bölümünde e-mürekkep teknolojisine sahip ikinci bir ekrana yer verilmiş. Bilgisayarın ana ekranı 17.3 inç büyüklüğündeyken bu ikinci ekran 8 inç büyüklüğünde. Klavyenin hemen sağ tarafında konumlandırılmış olan ikinci ekran çok fonksiyonlu yapısı sayesinde adeta ana ekranın bir uzantısı gibi işlev görüyor.

İki ekranlı Lenovo laptopKlavyenin de uzantısı gibi kullanılan bu ikinci ekranda tuş ve kaydırmalı çubuklar ana ve kontroller ana ekran ayrılarak daha rahat şekilde kullanılabiliyor. Lenovo ThinkBook Gen 3 dizüstü bilgisayarın ikinci ekranı stylus kalem aracılığıyla bir çizim tableti veya dijital not defteri gibi kullanılabiliyor.

Ana ekran akıllı telefonunuzun yansıması gibi de kullanılabiliyor. ThinkBook Gen 3 laptopun ikinci ekranı klasik anlamda hesap makinesi ve klavyedeki standart işlev olan nümerik tuşlar olarak da görev alabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir