Aksesuvarlar

Noke Bluetooth asma kilit ile anahtara gerek yok

Dünyanın ilk Bluetooth asma kilidini üreten Noke, önemli eşyalarınızı anahtar kullanmaya gerek duymaksızın korumanızı sağlıyor.

Noke Bluetooth asma kilit
Suya ve ıslanmaya dayanıklı olan Noke Bluetooth Padlock asma kilit çevresindeki Bluetooth 4.0 uyumlu herhangi bir mobil cihazı otomatik olarak bulup kolayca eşleştirilebiliyor. Kullanıcılar Noke asma kilitlerine bir isim verdikten sonra Bluetooth bağlantı üzerinden iOS veya Android uygulaması aracılığıyla cep telefonları ile asma kilitlerini kontrol edebiliyorlar.

Noke asma kilidi açmak çok kolay. Bunun için Noke Bluetooth Padlock üzerine parmağınızla bastığınızda cihaz uyku modunda çıkarak çevresinde daha önce eşleştirilmiş olduğu mobil bir cihaz olup olmadığını araştırıyor. 3 metre çapında yetkili bir mobil cihaz bulan Noke Bluetooth Padlock asma kilit hemen açılıyor ve görevini tamamlıyor.

Noke Bluetooth asma kilit sahibinin haricinde diğer kişiler tarafından da sınırlı zaman sürelerinde kullanılabiliyor.

Eğer telefonunuz yanınızda değilse ya da şarjı bittiyse Noke Bluetooth Padlock asma kilidi şifreli dokunuş kodları ile açmak da olanaklı. 2015 yılı Şubat ayından itibaren satışa sunulacak olan Noke Bluetooth asma kilidin fiyatı 59 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir