Fotoğraf Makineleri

Pentax K-S1 dijital SLR fotoğraf makinesi

Mavi, siyah, beyaz, turuncu ve mor gibi 12 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulan 20.1 megapiksel çözünürlüklü yeni Pentax K-S1 DLSR fotoğraf makinesi gövdesi üzerindeki LED ışıklı bölümlerle dikkat çeken bir model.

Pentax K-S1 dijital fotograf makinesi
Pentax K-S1 özellikleri
20 MP çözünürlüklü CMOS görüntü sensörüne sahip olan Pentax K-S1 dijital SLR fotoğraf makinesinde ISO 51.200’e varan ışık hassasiyeti, dâhili sarsıntı azaltma sistemi, AA filtre simülatörü, görüntüyü yüzde 100 yansıtan optik vizör, 1/6000 saniye çekim hızı ve çeşitli görsel efekt filtrelerine yer verilmiş.

Pentax KS1
Işıklı LED göstergeleri
Pentax K-S1’in gövdesi üzerindeki LE Dışıklı göstergeler sadece amatör kullanıcıların ilgisine uyandırmaya yönelik detaylar değil. Örneğin grip bölümündeki LED ışıklar Yüz Algılama fonksiyonunun aktif halde olup olmadığını, aydınlanan LED sayısı fotoğraf karesinde kaç kişinin yüzünün tespit edildiğini ya da geri sayım ile çekim yapıldığında kalan zamanı gösteriyor.

Pentax KS1 fiyatı
Pentax K-S1 dijital SLR fotoğraf makinesinin 18-55mm kit objektif eşliğindeki fiyatı 800 USD olarak belirlenmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir