Fotoğraf Makineleri

Zorlu koşullar için Ricoh WG-M1 fotoğraf makinesi

Kendine özgü farklı bir tasarıma sahip olan Ricoh WG-M1 dijital fotoğraf makinesi daha çok sugeçirmezlik, darbeye dayanıklılık ve dış mekanlarda zorlu koşullarda çekim yapabilme gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Ricoh WG-M1
Ricoh WG-M1 ürün özellikleri
Üst kısmında kullanıcıların çekmekte oldukları dijital fotoğraf ve video görüntüleri kontrol edebilmelerini sağlayan 1.5 inç büyüklüğünde LD monitör barındıran Ricoh WG-M1 dijital fotoğraf makinesinde kablosuz ağ bağlantısına da yer verilerek fotoğrafseverlerin cihazlarını akıllı telefonlarına veya tablet bilgisayarlarına kolaylıkla bağlayabilmeleri sağlanmış.

Nispeten büyük tuşları sayesinde fotoğraf meraklılarının ellerinde eldiven takılıyken de kolaylıkla kullanabildikleri Ricoh WG-M1 saniyede 10 kare seri fotoğraf çekimi yapabiliyor. 10 metre derinliğe kadar su altında çekim yapabilen Ricoh WG-M1 dijital fotoğraf makinesi 2 metreye kadar yüksekten düşmelere ve eksi 10 derece soğuğa da dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.

Ricoh WG-M1 fiyatı
Maceraya düşkün dış mekan fotoğafçıları içn tasarlanan Ricoh WG-M1 satış fiyatı 200 Sterlin civarında olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir