Fotoğraf Makineleri

6K video kayıt yapabilen Panasonic aynasız fotoğraf makinesi

Panasonic, 6K kalitesinde video kayıt yapabilen yeni Full Frame aynasız dijital fotoğraf makinesi duyurdu. Cihaz, 8K videonun ufukta göründüğü ve 4K videonun da mevcut modellerde yaygın hale gelmeye başladığını günümüzde 6K video kalitesi ile orta bir yolu hedefliyor.

Henüz prototip geliştirme aşamasında olan yeni Lumix S1H saniyede 24 kare çekim hızında ve 3:’ görüntü oranında 6K kalitesinde video kaydedebiliyor. Daha yüksek hızda çekim yapmak isteyen kullanıcılar da çözünürlükten feragat edip 16:9 formatında saniyede 30 kare ile kayıt yapma şansına sahi olacaklar.

Panasonic Lumix S1H aynasız fotoğraf makinesinde anaformik 4:3 ve bellek kartı dolana dek kesintisiz video kayıt özelliklerine de yer verilmiş. Cihazın sonbahara doğru piyasaya sunulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir