Dizüstü Bilgisayarlar

HP Omen çift ekranlı oyun bilgisayarı

HP’nin yeni Omen X 2S dizüstü bilgisayarı çift ekranı ile oyunseverlere hitap eden modeller arasında farklı bir yere oturuyor. HP Omen oyun bilgisayarında biri 15 inç ve diğeri de 6 inç 1080 dokunmatik olmak üzere değişik fonksiyonlar yerine getiren iki farklı ekran bulunuyor.

Omen X 2S oyun bilgisayarının 1080p çözünürlüklü ikinci ekranında çeşitli uygulamaları çalıştırmak, YouTube videoları izlemek, sistem özelliklerin izlemek ya da ikinci bir internet tarayıcı çalıştırmak veya tuş takımı olarak kullanmak gibi işlemleri gerçekleştirmek mümkün.

Aynı zamanda bu küçük ekranda, örneğin oynanan oyunun haritasını görüntülemek gibi bir amaçla ana ekranı bir parçasını kullanmak da olanaklı. HP Omen X 2S oyun bilgisayarını ana ekranı ise 144Hz 1080p çözünürlükte.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir