Aksesuvarlar

Karton malzemeden herkes için Kendin-Yap drone kiti

Her gün farklı tasarımlara sahip ve değişik amaçlara yönelik drone modelleri tanıtılıyor. Özellikleri zenginleştikçe fiyatları da yükselen drone modelleri ayrıca kullanımı için izin de gerektiren cihazlar. Srinivasulu Reddy tarafından tasarlanan karton malzemeden kendin-yap drone modeli meraklılarına daha ekonomik ve demokratik bir seçenek sunuyor.

Bir drone’da bulunan tüm özelliklere sahip olan Ahadrone karton malzemeden bir gövdesi ve uzaktan kumandası ile hafif ve ekonomik bir model. Karton malzeme deyip geçmeyin, daha önce Google’ın karton VR gözlüğü ve Nintendo’nun Switch Labo kiti de bu malzemeyi tercih etmişti.

Karton kutusu aynı zamanda cihazın gövdesini de oluşturduğundan üretici firma bir taş ile iki kuş vurmuş oluyor. Bu kadar cazip bir ürünün tek dezavantajı ise yağmurlu havada 5 dakika bile dayanamayacak olması. Fakat diğer hava koşullarında ve ortamlarda rahatlıkla ve kolaylıkla kullanılabildiği gibi herhangi bir aksilik durumunda karton drone’un gövdesini kendiniz de yine kartondan ya da 3D malzemeden üretebilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir