Aksesuvarlar

LeafxPro bisiklet şemsiyesi

LeafxPro bisiklet şemsiyesi

Yağmurlu havalar bisiklet kullanıcıları için hem ıslanmak ve hem de yüze çarpan yağmur damlalarının görüşü engellemesi bakımından oldukça sıkıntılı durumlar yaratır. LeafxPro bisiklet şemsiyesi yağmurlu havalarda bu zevkinizden mahrum kalmamanızı sağlıyor.

Çeşitli boyutlarda ve şekillerde LeafxPro bisiklet şemsiyesi modelleri mevcut. Klasik, Gelişmiş, Fırtına, Aile ve Profesyonel seçenekleri ile gelen LeafxPro bisiklet şemsiyesi farklı hava koşullarına göre modeline bağlı olarak değişik koruma seviyeleri sunuyor.

bisiklet şemsiyesiRüzgara dayanıklı bisiklet şemsiyesi
1 – 1.3 kg ağırlığa sahip olan ve bisiklete kolayca monte edilebilen LeafxPro şemsiye sürücülerin çevrelerini görmelerini ve trafik sinyallerini vermelerini engellemeyecek şekilde tasarlanmış. Yağmurlu rüzgarın da sıkıntı olabileceği düşünülmüş ve LeafxPro şemsiye konsepti aerodinamik bir şekilde dizayn edilmiş. Firmanın iddiasına göre LeafxPro bisiklet şemsiyesi saatte 80 km hızla esen rüzgara dayanabiliyor.

LeafxPro bisiklet şemsiyesi satış fiyatı
Bir Kickstarter kampanyası olan LeafxPro bisiklet şemsiyesi konseptini beğenenler bu projeyi destekleyerek üretim aşamasına geçmesine yardımcı olabiliyor. 153 USD katkıda bulunan proje destekçi ve yatırımcıları, her şey planlandığı gibi ilerlediği taktirde Eylül 2015 tarihinde LeafxPro bisiklet şemsiyesine sahip olabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir