Aksesuvarlar

Sinema kalitesinde videolar için sarsıntı engelleyici donanım

Video sarsıntı engelleyiciKüçük boyutlu dijital kameralarla veya akıllı telefonlarla video kayıt yaparken en büyük sıkıntılardan bir tanesi de çekim yapılan cihazın ufak olmasından dolayı el ve kol hareketlerinin titreme olarak görüntüye olumsuz olarak yansımasıdır.

Sandmarc Film Rig iki tutamaklı yapısı sayesinde daha iyi bir kontrol sağlayarak video çekimi sırasındaki titremeleri minimuma indiriyor ve daha net görüntüler elde edilmesine imkan tanıyor. Cihaz dengeli ev sağlam şekilde tutuş sonucunda bir çeşit dijital görüntü sabitleyici görevi görüyor.

Sarsıntı engelleyiciErgonomik, dayanıklı ve esnek kullanım sunan Sandmarc Film Rig’in özellikle yürüyerek veya koşarak gerçekleştirilen hareketli çekimlerde kullanıcıya yardımcı oluyor. Cihazın ön kısmındaki yuva her türlü akıllı telefona ve GoPro gibi aksiyon kameralarıyla da uyumlu şekilde tasarlanmış.

Cihaz aynı zamanda harici mikrofon, flaş ve üçayak gibi aksesuvarlar ile de kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir