Motor - Bisiklet

Livall akıllı bisiklet kaskı ile güvenli sürüş

Akıllı bisiklet kaskıÇin kaynaklı üretici firma Livall altı sene önce ilk “akıllı” bisiklet kaskını tanıtmıştı. Firmanın daha hafif ve daha şık olan yeni modeli fonlama sitesi Indiegogo’da.

Livall akıllı bisiklet kaskında ön kısmında beyaz ve arka ile yanlarda kırmızı renkli LED ışıklandırma bulunuyor. Bu LED ışıklar farklı hassasiyet ve modlarda ayarlanabiliyor. Sinyaller bisikletin gidonu üzerinde monte edilmiş kablosuz bir kumanda ile kumanda edilirken entegre hızölçere bağlı fren ışığı da otomatik olarak devreye giriyor ve yanıp sönerek çevredekileri ikaz ediyor.

Bunlara ek olarak Livall akıllı kaskta, bisikletin devrildiği ve dolayısıyla sürücünün düştüğü tespit edildiğinde (kullanıcı yanlış alarmlarda bu özelliği 9 saniye içerisinde iptal edebiliyorlar) acil arama kaydına bir yardım mesajı gönderebilen bir alarm sistemi de bulunuyor.

Akıllı kaskKullanıcı Livall akıllı kaskı kafasına taktığında ışıklandırma sistemi otomatik olarak devreye girerken, kafadan çıkartıldığında da yine otomatik kapanıyor. Livall akıllı bisiklet kaskına Indiegogo fonlama sitesi aracılığıyla sahip olmak mümkün.

Kaynak: Livall akıllı bisiklet kaskı

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir