Fotoğraf Makineleri

Pixii Plus dijital fotoğraf makinesi

2018 yılında Pixii SAS, görüntüleri öz izleme, düzenleme ve depolama işlemlerini akıllı telefon üzerinden yapma özelliğine sahip bir dijital rangefinder fotoğraf makinesi duyurmuştu. 2021 ve 2022 senelerinde bu sisteme güncellemeler gelmişti ve şimdi de üretici firma yeni Pixii Plus modelini tanıttı.

Serinin yeni güncel modelinde gri siyah renklerde alüminyum gövde, 26 megapiksellik arka aydınlatmalı APS-C CMOS görüntü sensörü, Bayer renk filtresi ve ISO 160 – ISO 12,800 ışık hassasiyet değerleri öne çıkıyor.

Pixii Plus fotoğraf makinesinde sekiz çekirdek işlemci, Bluetooth 5.0 ve 802.11ac Wi-Fi kablosuz bağlantı ve cihazın üst kısmında bir bakışta çeşitli çekim ayarlarını ve değerlerini görme imkanı sunan bir panele de yer verilmiş. Leica-M uyumlu olan fotoğraf makinesinde opsiyonel bir adaptör aracılığıyla M39/LTM lensler kullanılabiliyor.

appPixii mobil uygulama aracılığıyla Pixii Plus ile çekilen dijital fotoğraflar üzerinde görüntü düzenleme, izleme ve paylaşım gibi temel işlemler cep telefonu üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu modelde ayrıca gözlük kullanan kişiler için tasarlanmış olan ve Magic Eye olarak adlandırılan bir aksesuvara da yer verilmiş. Magic Eye mıknatıslar yardımı ile yerine oturuyor ve -3 ila +3 diyoptri düzeltmesi sağladığı gibi odak noktasını belirlemeye yardımcı olmak amacıyla 1.5x yakınlaştırma imkanı sunuyor.

Pixii rangefinder fotoğraf makinesi satış fiyatı 16 GB dahiliğ hafızalı modeller için 2,699 Euro / 2,865 USD’den başlıyor. 128 GB hafızaya sahip Pixii Plus satış fiyatı ise 3,150 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir