Dizüstü Bilgisayarlar

Lenovo Y serisi oyun dizüstü bilgisayarları

Lenovo Y70 dizüstü bilgisayarLenovo Y serisi dizüstü bilgisayarlar, Ultra HD ekranları, güçlü grafik işlemcileri ve özel ses sistemleri sayesinde oyunseverlerin hayalindeki bilgisayar olarak dikkat çekiyor.

Lenovo Y70 dizüstü bilgisayar ile geniş ekranda oyun keyfi
Geniş ekranda oyun keyfi sunan dokunmatik ekranlı Lenovo Y70 dizüstü bilgisayar ise 17,3 inç full HD ekranı ile parlak ve ayrıntılı görsellerle süslü olağanüstü bir multimedya performansı sunuyor. Dokunmatik ekran sayesinde dizüstü bilgisayara yepyeni bir etkileşim imkanı katan Lenovo Y70 en iyi kullanıcı deneyimi için 10 parmak dokunuşlu çoklu dokunmatik ekran teknolojisini kullanıyor.

Lenovo Y50

Lenovo Y50 taşınabilir oyun merkezi
Ultra HD ekranın sunduğu kusursuz görüntü kalitesiyle film, oyun ve resimlerin adeta hayat bulduğu Lenovo Y50 dizüstü bilgisayar JBL stereo hoparlörleri sayesinde müzik dinlerken, oyun oynarken veya video seyrederken canlı ve benzersiz ses deneyiminin keyfini sunuyor. NVIDIA GTX-960M’ye kadar bağımsız grafik işlemci seçenekleri sayesinde grafik performansını da en üst seviyeye çıkaran Lenovo Y50 oyun dizüstü bilgisayarı 1TB SSHD’ye kadar depolama alanıyla, tüm oyunlarınız ve ortam dosyalarınız için bolca alana sahip. Loş ışıklı ortamlarda kolay yazı yazmak ya da karanlıkta oyun oynama deneyimini artırmak için alttan aydınlatmalı klavye özelliği ile de dikkat çekiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir