Aksesuvarlar

TextBlade taşınabilir harici klavyeye farklı bir yaklaşım

TextBlade harici klavyeMobil cihazların sanal ekranlarında uzun belgeleri veya e-posta mesajlarını tuşlamak herhalde hiçbirimizin severek yaptığı bir işlem değildir. O alışageldiğimiz fiziksel tuş tepkisini ve tuşa basıldığını ekrana bakmadan anlayarak yazmaya devam etme duygusunu dokunmatik ekranlarda birebir yaşayamıyoruz. WayTools tarafından tasarlanıp üretilen TextBlade harici klavye piyasada mevcut klavye ve klavyeli kılıfların hantal görünümünden uzak yapısı ile hemen göze çarpıyor.

TextBlade klavye

WayTools’un bir iPhone cep telefonundan daha küçük ölçülerdeki TextBlade harici klavyesi cebinizde kolayca taşıyabileceğiniz ve her yerde telefonunuz ya da tabletinizle kullanabileceğiniz bir ürün. Standart bir klavyede bulunan tüm tuşlara ve QWERTY tuş yapısına sahip olan TextBlade harici klavyede tek bir tuş üzerinde birden çok karakter ve işleve yer verilerek son derece küçük ve estetik bir tasarıma ulaşılmış.

Üç ayrı modül halinde tasarlanan TextBlade harici klavyenin parçaları doğru açı ile bir araya getirildiğinde manyetik yapıları sayesinde birbirlerine kenetleniyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Sadece 43 gram ağırlığında ve  104 x 30.6 x 11.3 mm ölçülerinde olan TextBlade harici klavye iOS ve ;Android cihazlarla uyumlu.

harici klavye

TextBlade harici klavye satış fiyatı
Standart dışı tasarımı ile alışması zaman isteyen bir klavye gibi görünse de TextBlade küçük boyutları ve kolay taşınabilirliği büyük puan topluyor. WayTools firması önümüzdeki ay içerisinde satışa sunacağı TextBlade klavye fiyatını ön siparişerde 99 USD olarak belirlemiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir