Fotoğraf Makineleri

Canon EOS M3 fotoğrafları yayınlandı

Canon EOS M3Canon en son aynasız dijital fotoğraf makinesi 2013 yılında tanıttığı EOS M2 modeliydi. Firmanın bu serideki yeni modeli Canon EOS M3’ün fotoğrafları yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraflar yeni Canon EOS M3 fotoğraf makinesinin en azından görünüm olarak nasıl bir model olacağı hakkında fikir veriyor. Canon’un daha geleneksel bir DSLR yapısı kazandırdığı ve grip bölümünü daha öne çıkardığı EOS M3 fotoğraf makinesinde tasarım çizgilerinin değişikliği bariz bir şekilde göze çarpıyor.

EOS M3Canon EOS M3 aynasız dijital fotoğraf makinesinin üst kısmında bir tanesi EV pozlama telafisi gibi seçeneklerinin ve diğerinde de çekim modlarının bulunduğu iki kadrana yer verilmiş.

Deklanşör tuşunun ön tarafa doğru konumlandırıldığı EOS M3 hakkında henüz çok fazla teknik detay bilmiyoruz. Canon EOS M3 fotoğraf makinesinin 6 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacağı söyleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir