Fotoğraf Makineleri

Fujifilm X-A2 aynasız fotoğraf makinesi

Fujifilm X-A2Fujifilm aynasız dijital fotoğraf makinesi kategorisinde yeni modeli X-A2’yi duyurdu. Fujifilm X-A2 aynasız dijital fotoğraf makinesi hareket edebilen LCD monitörü ile selfie çekim yapmayı seven fotoğrafseverler için ideal bir model.

Fujifilm X-A2 özellikleri
16 megapiksel çözünürlüklü Fujifilm X-A2 APS-C görüntü sensörüne sahip. Bayer filtreli bu sensör Fujifilm’in kendine ait X-Trans dizisinden farklı bir model. Fujifilm X-mount objektifleri de destekleyen yeni Fujifilm X-A2 dijital fotoğraf makinesinin 3 inçlik LCD monitörü hareket edebilmesine rağmen dokunmatik özelliğini içermiyor.

Fujifilm X-A2 fotoğraf makinesi
ISO 25.600’e varan yüksek ışık hassasiyeti değerleri ile Fujifilm X-A2 dijital fotoğraf makinesinde manuel pozlama ve çekim fonksiyonlarına yer verilmiş. 0.3 saniye gibi hızlı bir otomatik netleme performansına sahip olan Fujifilm X-A2 aynasız fotoğraf makinesi 30 kare/saniye hızında Full HD 1080p video çekebiliyor.

Fujifilm X-A2 satış fiyatı
Aynasız fotoğraf makineleri ile ilgilenen fotoğrafseverler Fujifilm X-A2 fotoğraf makinesini 16-50mm f/3.5-5.6 kit objektifi eşliğinde 550 Dolar fiyatla satın alabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir