Fotoğraf Makineleri

Gövdesi ile objektifi ayrılabilen dijital fotoğraf makinesi

Özellikle dış mekanlarda fotoğraf çekenler için farklı ve sıradışı bakış açılarından çekim yapmak zorlu bir iştir. Fotoğraf makinesinin boyutları, cihazın çekim özellikleri ve zorlu çekim koşulları gibi etkenler bu zorluklar içerisinde ilk akla gelenler. Kullanıcının manevra yeteneğini arttıran devrimci nitelikli Duo fotoğraf makinesi sıradışı bakış açılarında çekim yapmayı kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Birbirinden ayrılabilen gövde ve lens şeklinde farklı bir tasarım yaklaşımına sahip olan Duo fotoğraf makinesi böylece en zor bakış açılarından fotoğraf çekebilmeyi son derece kolaylaştırıyor. Dilerseniz yere sıfır noktasından ya da başınızın çok üzerinde bir yerden bakış açısı ile çekim yapabilmeniz mümkün. Duo fotoğraf makinesi manevra yeteneğinizi üst seviyeye çıkartırken yaratıcılığınızı sergilemenizi sağlıyor.

Fotoğraf çekenin konforu ve çekim kolaylığının ön plana alındığı Duo fotoğraf makinesinde en dikkat çeken tasarım özelliği ekranın gövdeden ayrılabiliyor oluşu. Bu tasarım sayesinde fotoğrafseverler çekim yaparken ya da çekim sonrası görüntüleri incelerken vizöre gözlerin dayayarak ya da sadece sabit bir ekrana bakmak zorunda kalmıyorlar.

Duo fotoğraf makinesinde ayrıca bir Bluetooth bağlantılı uzaktan kumandalı çekim özelliği de bulunuyor. Bu özellik çekim yapma olanaklarını daha da zengin hale getiriyor. Fotoğraf makinesini dilediğiniz konuma yerleştiriyor ve uzaktan istediğiniz şekilde çekim yapabiliyorsunuz. Bu özellik vahşi doğa çekimleri gibi bilhassa uzaktan ve sessiz çekimler yapılması gereken durumlarda kullanıcıların en büyük yardımcısı oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir