Akıllı Telefonlar

Hem el çantası hem cep telefonu Honor V Purse

Cep telefonu üreticilerinden Honor, Berlin’de düzenlenmekte olan IFA 2023 Fuarı’nda en ince katlanabilir akıllı telefon modeli Magic V2’nin yanı sıra kadınlar için tasarlanmış şık bir el çantası şeklindeki Honor V Purse telefonunu tanıttı.

Yeni tasarım konsepti ile dikkat çeken Honor V Purse katlanabilir akıllı telefon aynı zamanda bir el çantası haline de gelebiliyor. Telefonun ekranları cihaz el çantası haline geldiğinde kullanıcının beğenisine göre farklı tasarımları sergileyebiliyor ve kullanıcısının karakterini ve tarzını yansıtıyor.

Honor V Purse cep telefonunun tamamen yeni, kendine özgü ve devrimsel bir konsepte sahip olduğunu ifade eden Honor tasarım ekibi, yeni cihazlarının daha önceki hiçbir ürüne benzemediğini iddia ediyor: “Bu modelin geleceğin akıllı telefonu olacağına ve moda ile teknolojinin geleceğini oluşturacağına inanıyoruz.”

Honor V Purse akıllı telefonun özelleştirilebilen sürekli açık ekranları el çantası dış görünümleri ile yeni bir moda yaratmayı vaat ediyor. Bu canlı ekranlar zincir, kuş tüyü ve püskül gibi elementler ile süslü görüntüler sergileyebiliyor. Asıl önemli nokta ise akıllı telefon kullanıcının elinde hareket ettiği zaman ya da ekrana parmakla dokunulduğunda erkandaki bu öğelerin normal hayattaki gibi tepki vererek sallanıp dokunmaya tepki vererek son derece gerçekçi bir görüntü sergilemesi.

Ayrıca Honor akıllı telefona el çantası zinciri veya askısı da takılabiliyor ve böylece tamamen normal bir el çantası gibi omuza takılarak kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir