Motor - Bisiklet

Tekerleksiz bisiklet

Daha önce DigitAlem’de kare tekerlekli bisiklet ve üçgen tekerlekli bisiklet haberlerini yayınlamıştık. Bu farklı tasarıma sahip bisiklet modellerini garip buluyorsanız daha garibine hazır olun. Şimdi de tekerleksiz bisiklet karşımızda.

Kare tekerlekli bisikletin tasarımcısı Youtuber The Q’nun tekrar sahneye çıktığı bu tasarımda bisikletin artık tekerlekleri de bulunmuyor. Tekerleksiz bisiklet üzerinde gövdeye açılı olarak yerleştirilmiş olan iki palet tekerleklerin görevini görüyor ve ilerlemesini sağlıyor.

Tekerleklerin olmaması haricinde bir bisiklette bulunan tüm elemanlar bu tasarımda yer alıyor. Pedal çevirerek üretilen güç tekerlekler yerine paletler üzerinde hareket sağlıyor. İlginç bir ürün olarak tasarlanmış olan tekerleksiz bisiklet normal bir bisiklet kadar kolay kullanılabilir gibi de durmuyor aslında.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir