Tasarım Ürünler

Avengers tutkunları için Marvel X Nike futbol ayakkabıları

Marvel’in Avengers serisini bilmeyen kalmamıştır. Marvel evreninin ticari ürünleri de oldukça kapsamlı bir dünyanın kapılarını açıyor. Ancak tasarımcı Paul Parsons olaya başka bir yönden yaklaşmış. MidJourney’in AI yardımıyla tasarlanan Marvel X Nike futbol ayakkabılarında Marvel Sinematik Evreninin kahramanlarından ve anti-kahramanlarından esinlenilmiş.

Marvel X Nike futbol ayakkabıları konseptinden bağımsız olarak bakıldığında dahi oldukça sıra dışı çizgilere sahipler. 9 farklı kahramanı /anti-kahramanı temsil eden 9 model şeklinde tasarlanan Marvel X Nike futbol ayakkabıları hayranlarının ilgisini çekecek çizgileriyle dikkat çekiyorlar.

Serinin Örümcek Adam futbol ayakkabıları kahramanın geleneksel renklerini sergilerken örümcek ağı dokusu ile hayranlarının dikkatini çekecek. Marvel X Nike futbol ayakkabılarında Marvel resmi logosu bulunmuyor fakat o bilindik Nike imza çizgisi tüm modellerde göze çarpıyor.

Marvel X Nike futbol ayakkabıları serisi Örümcek Adam’ıkn yanı sıra Iron Man, Wolverine, Hulk, Thor, Loki, Black Panther, Thanos ve Groot’tan oluşuyor. Her Marvel X Nike futbol ayakkabısında temsil ettiği kahraman ya da anti-kahramanın kişiliğinden izler bulmak mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir