Fotoğraf Makineleri

Çocuklar için siyah-beyaz termal baskı alabilen fotoğraf makinesi

Fotoğraf çekmek günümüzde bambaşka bir hale büründü. Ve çocuklar artık bizi fotoğraf makineleri ile değil cep telefonları ile fotoğraf çekerken görüyor. Fotoğraf çekmesi için telefonunu çocuğuna verebilecek yetişkin sayısı da yüksek değildir. Buna ne zamanımız var ne de tahammülümüz.

Bunu düşünen tasarımcılar çocuklar için Polaroid fotoğraf makinesi konsepti geliştirmiş. “Children’s Print Camera” olarak adlandırılan ürün basit tasarımı ile çocukların fotoğraf çekmesini sağlıyor. Standart bas-çek türü modeller gibi çalışan cihaz kolay ve sade kullanıcı arayüzü ve basit bir termal yazıcı ünitesi sayesinde çocukların hiç zorluk çekmeden fotoğraf çekebilmesini ve anında siyah beyaz olarak kağıda basabilmesini ve neticede çektiği fotoğrafı somut olarak elinde görebilmesini sağlıyor.

Tablet veya akıllı telefonlar gibi çocuklarınızı bağımlı ve etkisiz yapmayan, kullanımı kolay, eğlenceli ve etkin bir ürün. Dış tasarımı da dayanıklı olarak geliştirilen cihaz darbe ve kazalarda da kolay kolay bozulmuyor.

Çocuklar için geliştirilen fotoğraf makinesi basit kullanıcı arayüz ile de öne çıkıyor. Bir deklanşör, flaş ve birkaç tuş gerekli tüm işlevleri yerine getiriyor. Tam da çocuklara uygun olarak bu tuşların görevleri yazı değil semboller ile ifade edilmiş. Fotoğraf baskıları için mürekkep doldurma ve kartuş değiştirme gibi zorluklar da termal baskı sayesinde ortadan kaldırılmış.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir