Fotoğraf Makineleri

Mükemmel kare için yardımcı olan Sphaera fotoğraf makinesi

Akıllı telefonlar sayesinde çoğumuz fotoğraf çekme işleminin zahmetlerinden kurtulduk. Telefon uygulamaları ve filtreler fotoğraf çekerken her şeyi çok kolaylaştırıyor. Ancak fotoğraf makinesinin yeri ayrıdır ve akıllı telefonlardan daha esnek çekim olanakları sunar.

Sphaera fotoğraf makinesi tam da böyle bir tasarım. Sphaera fotoğraf çekerken kullanıcının en iyi görüntüyü elde edebilmesi için optimum ayarları seçebilmeye olanak tanıyor.

İki adet kadrana sahip olan Sphaera fotoğraf makinesinin daha büyük olan kadranı zum ve diyafram ayarı için kullanılırken küçük olan kadran çekim hızı ve ISO ışık hassasiyeti ayarını gerçekleştirmeye yarıyor.

Fotoğraf makinesinin kullanıcı arayüzü ile çekim ayarları kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. İki adet dokunmatik ekranı bulunan Sphaera fotoğraf makinesi kolay ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Sphaera fotoğraf makinesini tasarlayan ekip profesyonel ve hobi fotoğrafçılarını izleyerek görüşlerini almışlar ve böylece temel işlevleri ve beklentileri tespit etmişler. Böylece sonuçta iki adet dokunmatik ekranı ile fotoğraf çekim işlemini oldukça pratik hale getiren bir konsepte ulaşılmış.

Sphaera fotoğraf makinesi geleneksel DSLR fotoğraf makineleri ile aynasız fotoğraf makineleri ve geleceğin fotoğrafçılığı arasındaki boşluğu dolduran ilginç bir model.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir