Fotoğraf Makineleri

Panasonic Lumix GF7 dijital fotoğraf makinesi

Panasonic’in Micro Four Thirds serisinden yeni üyesi Lumix GF7 resmen tanıtıldı. WiFi kablosuz bağlantıya sahip yeni Panasonic Lumix GF7 fotoğraf makinesinin 16 megapiksel sensörü ve 3 inç büyüklüğünde hareketli LCD monitörü bulunuyor.

Panasonic Lumix GF7

Panasonic Lumix GF7 fotoğraf makinesi özellikleri
Birkaç gün önce görüntülerini yayınladığımız Panasonic GF7 fotoğraf makinesi Micro Four Thirds ürün ailesinin en üyesi. 16 megapiksel çözünürlüklü 17.3 x 13 mm Micro Four Thirds MOS sensörü bulunan Panasonic Lumix GF7 dijital fotoğraf makinesinin 3 inç büyüklüğünde 1040k nokta çözünürlüklü dokunmatik ekranı 180 derece hareket edebilme yeteneğiyle normale kıyasla çok daha değişik ve zorlu görüş açılarından kolayca çekim yapmayı sağlıyor.

GF7Panasonic’e özgü Venus Engine görüntü işlemci, ISO 100 – ISO 25600 ışık değerleri, saniyede 5.8 kare ardıl çekim, AFC ile saniyede 5 kare çekim ve 60/50 kare/sn hızında Full HD 1080p video kayıt özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Panasonic Lumix GF7 dijital fotoğraf makinesi 107 x 65 x 33 mm ölçülerinde ve 266 gram ağırlığında. Yeni Lumix GF7 serinin daha önceki GF modellerinden farklı bir görünüm sergiliyor. Panasonic GF7 kaliteli selfie fotoğrafları çekim ve paylaşım işlemlerini kolaylaştıran özellikleri ile Samsung NX3000, Olympus E-PL7 ve Fujifilm X-A2 fotoğraf makinelerinin izinden gidiyor.

WiFi kablosuz bağlantı özellikli Panasonic GF7
Yeni Panasonic fotoğraf makinesinin çeşitli özelliklerinden en ilginç olanı, loş ışıklı ortamlarda yardımcı AF ışığına gerek kalmadan daha hassas şekilde odaklama yapmayı sağlayan Low Light AF / Zayıf Işıkta AF otomatik netleme fonksiyonu. Panasonic Lumix GF7’nin çekimleri kolaylaştıran diğer yardımcı özelliklerinden bazıları ise Yüz Algılamalı AF ve çekimi yapılan kişinin gözlerine netleme yapan Göz Tespitli AF otomatik netleme. Fotoğrafseverler Panasonic GF7’nin WiFi özelliği sayesinde dijital fotoğraflarını kablosuz bağlantı üzerinden kolayca paylaşabiliyor veya uzaktan kumanda ile cihazlarını kontrol ederek fotoğraf çekebiliyorlar.

Lumix GF7Panasonic Lumix GF7 renk seçenekleri ve satış fiyatı
Şubat ayı sonları veya mart ayı başlarında siyah, kahverengi, pembe renk seçenekleri ilesatışa sunulacak olan Panasonic Lumix GF7 fiyatı 600 USD civarında olacak. Bu fiyata 12-32-mm (35mm eşdeğeri 24-64-mm) kit objektifi dahil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir