Fotoğraf Makineleri

Panasonic Lumix GF8 selfie fotoğraf makinesi

Selfie çekmeye meraklıysanız ve yüksek kalitede görüntüler istiyorsanız Panasonic Lumix GF8 fotoğraf makinesi tam size göre.

Panasonic Lumix GF8

16 megapiksel çözünürlüklü Panasonic Lumix GF8 dijital fotoğraf makinesi 180 derece hareket edebilen LCD ekranı sayesinde değişik açılardan çekim yapmayı son derece kolay hale getiriyor. Cihazın rötuş modu, çekilen dijital fotoğraflar üzerinde ten tonlarını yumuşatarak ve insan yüzlerini daha ince hale getirerek güzel selfie fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor.

Lumix GF8

Fotoğrafseverler Panasonic Lumix GF8 bünyesinde çeşitli fonksiyonlar sayesinde dudak, yanak, gözler ve diğer alanlarda renk seçimlerine de olanak tanıyarak görüntüleri dilediğiniz hale getirebiliyor.

Panasonic Lumix GF8 fotoğraf makinesinin zaman ayarlı ve kadraj içeriğine duyarlı tetikleme sistemi sayesinde fotoğraf karesine iki kişi dahil olduğunda otomatik çekim yapmak mümkün.

Panasonic Lumix GF8 fotoğraf makinesi

Değişik objektiflerle de kullanılabilen Panasonic GF8 dijital fotoğraf makinesi AVCHD ve MP4 formatında Full görüntü kalitesinde video kaydedebiliyor. Lumix GF8’in Wi-fi bağlantı desteği ise çekilen fotoğrafları akıllı telefon ve tablet gibi cihazlara kablosuz olarak aktarma imkanı sunuyor. Wi-Fi kablosuz bağlantı özelliği sayesinde uygulama aracılığıyla akıllı telefon üzerinden çekim yapmak da mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir