Aksesuvarlar

Katlanır 4 inç OLED ekranlı akıllı saat

Nubia’nın yeni akıllı saati 4 inç büyüklüğündeki OLED ekranı ve kullanıcının bileğini saran katlanabilir tasarımı ile dikkat çekiyor. Nubia akıllı saatin dikey ekranı göz alıyor ve sunduğu geniş görüş alanı ile küçük ekranlara fark atıyor.

Kullandığımız mobil cihazların çoğunun ekranlarının sonsuz kaydırmalı yapıları dikkate alındığında Nubia akıllı saatin dikey portre ekranı oldukça mantıklı görünüyor. Katlanabilen yapısı sayesinde akıllı saat bileğinize tam oturuyor.

Gerçek zamanlı kalp ritim takip fonksiyonu bulunan Nubia akıllı saatt 4 özel spor / fitness takip modu, arama yapma ve gelen aramalara cevap verme, kaybolduğunda telefonunu bulabilme ve sesli asistan gibi özelliklere sahip.

GPS, takvim, müzik çalar, kronometre, alarm ve diğer temel özelliklerinde unutulmadığı katlanır tasarımlı Nubia akıllı saatin 4.01 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı en göze çarpan özelliği. OLED ekranda hazır yüklü saat kadranları geliyor. Akıllı saatin kadranını kendiniz de dilediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.

Katlanır ekranlı Nubia akıllı saat ile yüzlerce indirilebilir widget tasarımı kullanılabiliyor. Nubia akıllı saatin ekranı 960 x 192 piksel çözünürlüğü ile farklı açılardan bakıldığında da sağlıklı bir görüntü veriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir