Projeksiyon Cihazları

Cebinizde taşıyabileceğiniz cep projektörü

Projeksiyon cihazları sayesinde fotoğraf ve videolarımızı sevdiklerimiz ve arkadaşlarımızla keyifle paylaşabiliyoruz ya da evimizin rahat ve konforlu ortamında dev ekranda film keyfi yaşayabiliyoruz. Swivel projektör tüm bu keyifli özellikleri cebe sığan boyutları ile daha kolay yaşama imkanı sunuyor.

Swivel tam anlamıyla bir cep projeksiyon cihazı. Kullanıcının avucuna sığacak kadar küçük boyutlara sahip olan bu projeksiyon cihazı rahatlıkla ve hiçbir rahatsızlık vermeden kolaylıkla her yere taşınabiliyor.

Koruyucu çerçevesi taşıma esnasında yuvaların zarar görmesini engelleyen cihazın bu özelliği görüntüyü istenen açıda yansıtma imkanı da tanıyor. Çerçeve hareket ettirilerek cihaz aktif hale getirildiği gibi aynı zamanda görüntüyü yansıtma ayarı da gerçekleştirilmiş oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir