Aksesuvarlar

Philips Fidelio Yerleştirmeli Ses Sistemi

Philips Fidelio Yerleştirmeli Ses Sistemi

Bluetooth özelliğiyle yüksek kalitede kablosuz müzik akışı sağlayan Philips Fidelio DTM5096 Yerleştirmeli Ses Sistemi müziğinizi CD oynatmadan, DualDock ile iPod, iPad veya iPhone’a bağlanarak dinleme imkanı sunuyor.

Philips Fidelio DTM5096 Yerleştirmeli Ses Sistemi
Ayrca ürünün AUX girişine bir cihaz takarak da müzik dinlenebiliyor. Yerleşik subwoofer ile 3.1 hoparlör sistemi bulunan ürün, en iyi ses netliği için saf dijital ses işleme teknolojisine sahip. Daha geniş, daha kapsamlı stereo ses için LivingSound özelliği bulunan Philips Fidelio DTM5096 Yerleştirmeli Ses Sistemi birden çok kaynaktan gelen müziğin keyfine varmanızı sağlıyor.

Philips Yerleştirmeli Ses Sistemi
Philips Fidelio DTM5096, iPod/iPhone’un dijital ses çıkışını toplayarak ve devrenin her aşamasında dijital işlemlerden faydalanarak çok daha yüksek sinyalle ses üretiyor. Ön ayarlamalı FM dijital tuning özelliği de bulunan DTM5096’nın dijital FM radyosu, Philips ses sistemindeki müzik koleksiyonunuza ek müzik seçenekleri sunuyor.

Philips Fidelio DTM5096 fiyatı
Ağırlığının 9 kg olması sayesinde ise ev veya iş yerinizde rahatça taşıyarak kullanabilmenize olanak sağlayan Philips Fidelio Yerleştirmeli Ses Sistemi DTM5096 1.999,00 TL’ye satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir