Aksesuvarlar

Huawei Watch GT akıllı saat

Huawei’nin yeni akıllı saat modeli Watch GT seramik çerçeve tasarımı, paslanmaz çelik kasası ve kazalara karşı dayanıklılık sağlayan DLC kaplaması ile dikkat çekiyor. Sadece 10.6 mm inceliğinde ve çift kurma koluna sahip olan Huawei Watch GT akıllı saatin 1.39 inç büyüklüğündeki kadranı 454 x 454 AMOLED ekranıyla oldukça canlı ve ince.

Kategorisinde ilk çift çipset mimarisine sahip olan Huawei Watch GT kullanıcısına 2 haftalık bir pil ömrü sağlıyor. Bu hesapla Huawei akıllı saatin nabız takip özelliği açıkken haftada 90 dakika egzersiz yapmak olanaklı hale geliyor.

Yeni Huawei Watch GT akıllı saatin Huawei TruSeen 3.0 nabız takibi teknolojisi, kendi kendine öğrenme algoritması ve yenilikçi sensörleri daha verimli ve doğru bir şekilde gerçek zamanlı kişisel bir nabız ölçümü sağlıyor.

Gerçek zamanlı olarak gelişmiş koşu kurslarına girişte koçluk sağlayan Huawei Watch GT aynı zamanda rehberlik eğitimi ve zaman-hareket etkisi geri bildirimi de sunuyor.

Huawei akıllı saatte, Harvard Tıp Fakültesi CDB Merkezi ile yapılan ortak çalışmayla, her uyku döngüsü için mükemmel bir uyku takip programı üretilmiş. Huawei TruSleep 2.0, uykuyla ilgili genel sorunları tanımlıyor ve daha iyi uyku deneyimi için 200’den fazla potansiyel öneri sunuyor.

Huawei Watch GT akıllı saat ile adımlarınızı saymak, hareketsiz durumunuzu ve yoğun aktivitelerinizi takip etmek özelliklerinin yanı sıra herhangi bir mesaj, telefon görüşmesi, alarm veya hatırlatıcı bildirimlerinizin tümüne bileğinizden ulaşmak mümkün hale geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir