Fotoğraf Makineleri

Nikon’dan bol özellikli rengarenk fotoğraf makinesi

Akıllı telefonların hayatımıza iyice girdiği günümüzde dijital fotoğraf makineleri eski etkisini yitirmiş durumda. Ancak fotoğrafa meraklı kullanıcılar, cep telefonlarının kullanılamadığı ya da yetersiz kaldığı durumlarda cazip özellikli modellere ilgi duyabiliyor.

Kullanıcılardan ümidini kesmeyen kompakt dijital fotoğraf makinesi üreticileri de yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Nikon’un yeni Coolpix W150 modeli de bunlardan biri. Yetişkin ve çocuk kullanıcılara hitap eden tasarımı ile yeni Nikon Coolpix W150 10 metre derinliğe kadar su geçirmezlik, 1.8 metre yükseklikten düşmelere dayanıklılık ve eksi 10 dereceye kadar soğukta çalışabilme gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Toz geçirmeyen korunaklı yapısı sayesinde örneğin yaz mevsiminde plaj gibi kumlu ortamlarda gönül rahatlığıyla fotoğraf çekme imkanı sunan Coolpix W150 13.2 megapiksel çözünürlüklü sensöre sahip. 3X optik zumlu Nikkor objektifi bulunan Nikon Coolpix W150 dijital fotoğraf makinesi stereo ses destekli Full HD video kayıt da yapabiliyor.

Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı desteklerine sahip yeni Nikon dijital fotoğraf makinesinin elektronik sarsıntı önleme sistemi bulanık fotoğraf çekme riskini minimuma indiriyor. Cihazda sualtı çekimleri için özel modlar da mevcut.

Satış fiyatı henüz belli olmayan Nikon Coolpix W150 fotoğraf makinesi mavi, beyaz, turuncu, çiçek desenli renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir