Fotoğraf Makineleri

Panasonic Lumix CM1 bu yaz satışa sunuluyor

Panasonic Lumix CM1

Panasonic, Android işletim sistemli ve kameralı akıllı telefon modelini bu yaz ABD’de satışa sunmayı planlıyor. Akıllı telefon ve fotoğraf makinesi karışımı hibrit bir cihaz olan Panasonic Lumix CM1 geçtiğimiz sene eylül ayında tanıtılmıştı.

Panasonic Lumix CM1 özellikleri
Profesyonel DSLR modellerin yerini tutmasa da Panasonic Lumix CM1 kağıt üzerindeki teknik özellikleri ile gerçek anlamda bir fotoğraf makinesi – telefon olarak adlandırılabilir. 1 inç CMOS görüntü sensörüne sahip olan Panasonic Lumix CM1 kameralı telefon 20 megapiksel çözünürlük, f2.8 diyafram değerli 28mm geniş açılı Leica DC objektif gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Panasonic CM1

4K video kayıt özellikli Panasonic CM1
4K kalitesinde video kayıt da yapabilen Panasonic CM1 modelinde öncelikli olarak kamera özellikleri ve ikincil olarak da akıllı telefon fonksiyonu ele alınmış. Lumix CM1’in öne çıkan diğer özellikleri arasında 2.3GHz dört çekirdek Snapdragon 801 işlemci, 2GB RAM bellek, 4.7 inç Full HD ekran, 16GB dâhili hafıza ve microSD kart yuvası yer alıyor.

Panasonic Lumix CM1 fiyatı
Android 4.4 KitKat işletim sistemli Panasonic Lumix CM1’te 4G desteği ve 2600 mAh pil kapasitesi bulunuyor. Kaynaklara göre Panasonic Lumix CM1 fiyatı 1.000 Dolar civarında olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir