Akıllı Telefonlar

Kodak IM5 akıllı telefon

Kodak IM5 akıllı telefon

Kodak marka ilk akıllı telefon nihayet tanıtıldı. Kodak CES 2015 Fuarı‘nda 5 inç Full HD ekranlı Kodak IM5 akıllı telefonunu duyurdu.

LED flaş desteğinde 13 megapiksel çözünürlüklü otomatik netlemeli kamerası bulunan Kodak IM5 akıllı cep telefonu kendine özgü görüntü düzenleme yazılımı aracılığıyla kullanıcıların tek bir tuşa basarak fotoğraflar üzerinde kolayca düzenleme işlemleri yapmalarını sağlıyor.

Kodak IM5

Kodak IM5 Android cep telefonu
Android işletim sistemi ile çalışan Kodak IM5 akıllı telefon 5 inç çözünürlükte Full HD ekrana ek olarak 1.7GHz işlemciye, 1GB RAM belleğe ve 8GB dâhili hafızaya sahip. microSD hafıza kartlarını destekleyen Kodak akıllı cep telefonunun Android işletim sistemi ilerleyen tarihlerde Android 5.0 Lollipop versiyonuna yükseltilebilecek.

Kodak IM5 akıllı telefonun görüntü yazılımı fotoğraflar üzerinde düzeltmeler yapmanın yanı sıra paylaşılmalarını veya uyumlu yazıcılardan kolayca baskı alınmalarını da sağlıyor.

Kodak IM5 satış fiyatı
Beyaz ve siyah renk seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Kodak IM5 akıllı telefonun 2015’in birinci çeyreğinin sonlarına doğru satışa sunulacağı söyleniyor. Kodak IM5 fiyatı 249 Dolar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir