Otomobiller

Volkswagen Golf R Touch konsept otomobil

Volkswagen Golf R konsept otomobil

CES 2015 – Avrupa’nın önde gelen otomobil markalarından Volkswagen CES 2015 Fuarı’nda yeni konsept modelini tanıttı. Bilgisayar ile kontrol edilebilen Volkswagen e-Golf ve Gold GTE modelleri geleceğin otomobillerine ışık tutuyor.

Araçların sadece akıllı değil aynı zamanda sisteme bağlı olmalarını önemli gören Volkswagen yeni konseptteki otomobillerin daha sezgisel bir şekilde kullanılabileceklerini düşünüyor. Volkswagen otomobil konsepti uygulama ve akıllı telefon entegrasyonu aracılığıyla sezgisel araç idaresi ve ve otomatik ve yarı-otomatik sürüş deneyimini amaçlıyor.

Volkswagen Golf R Touch

Volkswagen’in geleceğin otomobil konsepti e-Gold ve Golf GTE ile bilgisayar kontrollü sürüş sistemleri gündemimize giriyor. Volkswagen enerjileri düştüğünde elektrikli otomobillerin şarj istasyonlarına kendi başlarına gidebilecek kadar nasıl “akıllı” olduklarını gösteriyor.

Ayrıca 2015’in ilerleyen tarihlerinde Volkswagen’in ikinci nesil “modüler bilgi-eğlence platformu” MIB II’nin ve MirrorLink’in ABD’de kullanıcıların beğenisine sunacağını göreceğiz. Bu gerçekleştiğinde, cep telefonu uygulamaları ile Samsung, HTC, LG ve Sony gibi çeşitli akıllı telefonların kullanım şablonlarının sisteme entegre olduğunu da tanı olacağız.

CES Tüketici Elektroniği Fuarı‘nda ilk kez sergilenen Volkswagen Golf R Touch konseptinde araçlarda yenilikçi yaklaşımın parçası olan hareketle kontrolün de yer aldığı bilgi-eğlence sistemleri yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir