Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Grand Max duyuruldu

Samsung Galaxy Grand Max

Galaxy Grand akıllı telefon ailesini genişleten Samsung geçen yılın sonlarına doğru hakkında söylentiler dolaşmaya başlayan yeni Galaxy Grand Max akıllı telefonunu duyurdu.

Öncelikli olarak Güney Kore’de telefonseverlerin beğenisine sunulacak olan ve kutusundan Android 4.4 KitKat işletim sistemi hazır olarak çıkan Samsung Galaxy Grand Max akıllı telefon için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy Grand Max

Galaxy Grand Max özellikleri
Samsung Galaxy Grand Max özellikleri arasında 5.25 inç büyüklüğünde HD 720 x 1280 piksel çözünürlüklü ekran, dört çekirdek 1.2GHz (muhtemelen Qualcomm Snapdragon 410) işlemci, 4G LTE bağlantı, LED flaş destekli 13 megapiksel arka kamera, selfie çekimler için ideal 120 derece geniş görüş açısına sahip 5 megapiksellik ön kamera, 2500 mAh kapasiteli pil, 1.5GB RAM bellek, 16GB dahili hafıza ve microSD kart yuvası yer alıyor.

Samsung Galaxy Grand Max satış fiyatı
Galaxy Grand Max akıllı telefonun Güney Kore dışındaki ülkelerde satışa ne zaman sunulacağı ya da sunulup sunulmayacağı henüz kesinleşmiş değil. Samsung Galaxy Grand Max satış fiyatı ise 290 Dolar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir